Over Besseling Koeriersdiensten

Ons bedrijf

Familie bedrijf

Missie
Een kwalitatieve, veilige, betrouwbare, betaalbare en duurzame dienstverlening tegen marktconforme prijzen staan bij Besseling Koeriersdiensten hoog in het vaandel. Deze uitgangspunten, nooit nee-verkopen, flexibel zijn, meebewegen met de klant zijn sterke karaktereigenschappen van onze organisatie, voorheen, nu en in de toekomst.

Visie
Kwalitatief, veilig en duurzaam goederenvervoer tegen betaalbare tarieven en volgens geldende normen (ISO, GDP en HACCP) verzorgen.

Alle disciplines onder één dak

Besseling Koeriersdiensten is een echt familiebedrijf en heeft sinds de oprichting op 17 oktober 1985 vele pakketten naar volle tevredenheid van klant vervoerd.  Besseling Koeriersdiensten is uitgegroeid van twee wagens in 1985 naar ruim 55 wagens anno 2020.

Besseling Koeriersdiensten is gevestigd in het centraal gelegen Amersfoort ter hoogte van knooppunt Hoevelaken. Dankzij deze zeer centrale locatie zijn ons wagens binnen no time op de snelweg en kunnen wij hierdoor snel ter plaatse zijn. Het hoofdkantoor van Besseling Koeriersdiensten is van alle gemakken voorzien. Wij beschikken hier over een riant terrein met voldoende parkeergelegenheden, magazijn, een wasstraat en een tankstation.

Over Besseling koeriersdienst

Flexibel

 • Full service
 • Geen project te groot
 • Divers dienstenaanbod

Besseling Koeriersdiensten vervoert bijna alles, geen project is te groot, geen zending is te gek! Service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Dag en nacht staan onze chauffeurs voor u klaar om uw pakket zo snel mogelijk van A naar B te kunnen brengen. Ons personeel denkt graag met u mee en levert meer dan alleen het afleveren van uw pakket. Wij zoeken graag de best mogelijke oplossing, die aansluit op uw wensen en behoeften. Besseling Koeriersdiensten staat 24/7 voor u klaar  en vervoert zoals ú dat wilt!

Professioneel

 • Persoonlijk contact
 • Opgeleid personeel
 • Bedrijfskleding
 • Online portaal
 • ISO 9001:2015

Voor een professioneel koeriersbedrijf bent u bij Besseling Koeriersdiensten aan het juiste adres. Onze chauffeurs zijn voorzien van herkenbare bedrijfskleding en beschikken over diverse certificaten waaronder: GDP (Goede Distributie Praktijk) en VCA (Veiligheid Checklist Aannemers). Daarnaast worden zij regelmatig bijgeschoold om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze chauffeurs zijn namelijk niet alleen chauffeurs, zij zijn ook (uw) ambassadeurs. Zij zijn immers het verlengstuk van uw organisatie.

Duurzaam

 • Koelvervoer op zonne-energie
 • Alles onder één dak
 • Wagenpark voorzien van Euro VI
 • Elektrische bestelwagens
 • ISO 14001:2015

Het hoofdkantoor van Besseling Koeriersdiensten is gevestigd in het centraal gelegen Amersfoort, nabij knooppunt Hoevelaken. Besseling Koeriersdiensten beschikt hier over een wasstraat, een tankstation en een onderhoudsafdeling. Dankzij deze faciliteiten is het jonge wagenpark altijd in optimale staat en kunnen wij de kans op pech onderweg minimaliseren. Alle wagens zijn voorzien van Euro VI motoren en hebben een ingebouwd GPS-systeem, waardoor tijdens het plannen geen kilometer verloren gaat. Tevens zijn alle wagens voorzien van AdBlue, de koelwagens van zonnepanelen en rijden er diverse Volkswagen Caddy’s op Aardgas. In 2023 heeft Besseling Koeriersdiensten haar eerste elektrische bestelwagen in dienst genomen; De Volkswagen ID. Buzz Cargo. Op deze manier draagt Besseling haar steentje bij aan een duurzamere toekomst.

Wagenpark Koeriersdienst