De oplossing voor u

Farmaceutische producten

Uw farmaceutische producten snel en veilig vervoerd?

Besseling Koeriersdiensten is gespecialiseerd in het vervoeren van farmaceutische producten. Onze chauffeurs hebben allen de training Goede Distributie Praktijken gevolgd en zijn van de huidige richtlijnen op de hoogte. Onze koelwagens bieden de mogelijkheid om uw farmaceutische producten geconditioneerd te vervoeren en zijn allen voorzien van een HACCP certificaat. Wij bieden de beste oplossing om uw farmaceutische producten snel en veilig te vervoeren!

Instore marketing

Uw display (materiaal) naar de juiste bestemming en ter plaatse opgebouwd?

De chauffeurs van Besseling Koeriersdiensten kunnen meer dan enkel het afleveren van een zending. Zij zijn namelijk ook bekwaam in het op- en afbouwen van instore marketing. Of het nu gaat om een display in een supermarkt of een complete stand op een beurs, onze chauffeurs kunnen dit voor u opbouwen!

Food Industrie

Uw verse producten op de juiste temperatuur vervoerd?

Besseling Koeriersdiensten beschikt over een divers wagenpark, waardoor wij altijd de meest passende wagen hebben voor uw zending. Al onze koelwagens zijn voorzien van zonnepanelen, HACCP certificaat, track and trace en temperatuurregistratie. Onze koelwagens kunnen geconditioneerd worden van -21°c tot 25°c. Daarnaast kunnen onze multi-temp vrachtwagens koel- en vrieszendingen, dankzij een tussenwand, tegelijkertijd vervoeren. Meer informatie kunt u vinden onder onze dienst ''Gekoeld''.

We bieden ook de oplossing voor:

Ziekenhuis

TEST

Besseling Koeriersdiensten is de transporteur voor diverse gerenommeerde ziekenhuizen in Nederland. Wij weten dus waar wij het over hebben en zijn zeer punctueel in het vervoeren van goederen van en naar het ziekenhuis. Of het nu gaat om materialen van het lab, afdeling CSA, wasgoed of medicatie, Besseling Koeriersdiensten vervoert het zoals u dat wilt!

Apotheek

TEST

Besseling Koeriersdiensten is uw verlengstuk in het afgeven van medicatie bij patiënten of collega-apotheken. Onze chauffeurs zijn GDP gecertificeerd en op de hoogte van alle facetten als het gaat om het vervoeren van medicatie. Wij hebben de mogelijkheid om 24/7 medicatie op te halen en te bezorgen op locaties naar wens.

Fietsen

TEST

Niet voor enkel het afleveren van fietsen kunt u bij ons terecht. Wij bieden ook de mogelijkheid om het maken van een afspraak van u over te nemen. Hierdoor heeft u meer tijd over voor andere zaken, die wellicht belangrijker zijn.

Drukkerijen

TEST

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor het vervoer van drukwerk. Dit kan over kleine pakketten gaan, maar ook pallets met drukwerk behoren tot de mogelijkheid.

Finance

TEST

Besseling Koeriersdiensten kan ad hoc belangrijke documenten of aanbestedingen vervoeren naar binnen- en buitenland. Zit u in tijdnood met een zending? Wij lossen dat direct voor u op en bezorgen het op de tijd dat u wenst.

Maaltijdboxen

TEST

Besseling Koeriersdiensten heeft veel ervaring in het bezorgen van maaltijdboxen, vol met uw vers geselecteerde producten. Wij beschikken over voldoende koelwagens om aan uw wensen te kunnen voldoen. Heeft u enkele pakketten of wellicht tientallen pakketten verdeeld over meerdere routes? Besseling Koeriersdienst kan u in dat geval (ad hoc) ontzorgen.

Vleesindustrie

TEST

Wij hebben de mogelijkheid om bevroren en/of gekoeld vlees te vervoeren. De temperatuur kan naar wens afgestemd worden en zal volgens de HACCP richtlijnen vervoerd worden.

Techniek

TEST

Wij hebben de mogelijkheid om zendingen te vervoeren tot maar liefst zes meter lang en 5.000 kg.